Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Hírek a Tárnok- Székesfehérvár vonalszakasz átépítéséről Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. december 07.

ImageHogyan alakul a Tárnok-Székesfehérvár vonalszakasz építése? Erről kérdeztük a NIF sajtóosztályát. Az illetékesek tájékoztatása szerint a Tárnok – Martonvásár állomásköz nyílt vonal átépítésére 2011-ben kerül sor. A martonvásári állomásnál az új gyalogos aluljáró befejező, belső szerelési munkái jelenleg is folynak. Elhelyezték a lifteket, valamint a vízelvezetés berendezéseit. Végéhez érkezik a tereprendezés, a kivitelező telephelyének felszámolása.

Tovább...
 
A Fidelitas a magyar politika meghatározó szereplője lett Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz, MTI   
2010. december 06.

"Az 1996-ban alakult Fidelitas a magyar politikai élet egyik meghatározó szereplője lett." - mondta Ágh Péter, a politikai-ifjúsági közösség elnöke szombaton Székesfehérváron abból az alkalomból, hogy a szervezet kihelyezett ülést tartott Fejér megye székhelyén, ahol egyben 14. születésnapját is megünnepelte.

Tovább...
 
Magánkihallgatáson fogadta Orbán Viktort a pápa Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz, MTI   
2010. december 06.

ImageA miniszterelnök, Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, Balog Zoltán, a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium társadalmi felzárkózásért felelős államtitkára, és Szijjártó Péter, a miniszterelnök szóvivője alkotta delegáció tizenegy óra előtt érkezett meg a Vatikánba. Az apostoli paloták San Damaso-udvarán, a svájci gárdisták sorfala előtt, a miniszterelnököt a Pápai Ház prefektusa fogadta, és a második emeletre kísérte. Innen a Raffaello festette lodzsákon a vatikáni nemesemberek vezették egészen a pápai könyvtárszobáig.

Tovább...
 
Ülésre készülnek a városatyák Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. december 06.

ImageIsmét összeül Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzat Közgyűlése. A városatyák december 9-én (csütörtökön), 12.30 órai kezdettel kezdik meg tanácskozásukat a a Városháza Nagytermében, ahol 105 napirendi pont megtárgyalása vár a politikusokra. Ebből 87-et nyílt ülésen vitatnak meg.

Tovább...
 
Eötvös József Emlékplakettet kapott az iskola Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. december 03.

ImageAz Országos Pedagógusok Szakszervezete az idén az Eötvös József Emlékplakett kitüntetést a székesfehérvári Arany János Általános Iskola, Speciális Szakiskola és Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény Pedagógus Szakszervezeti kollektívájának ítélte, hosszú ideje tartó színvonalas szakszervezeti munkájáért. Az emlékplakettet tegnap délután vehették át az intézmény képviselői. Az ünnepségen dr. Cser-Palkovics András polgármester is köszöntötte a pedagógus szakszervezetet, aki beszédében kijelentette: Pedagógusnak lenni a második évezred elején nem könnyű feladat.

Tovább...
 
Képviselői iroda nyílt az Alsóvárosban Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. december 03.

Image„Számomra Székesfehérvár a legfontosabb, az itt élőkért dolgozom.” – jelentette ki Mészáros Attila, az 5. számú választókerület képviselője tegnap délután, amikor megnyílt képviselői irodája a Sárkeresztúri út 1. szám alatt. A politikus kifejtette, hogy a jövőben kiemelten fog foglalkozni az itt élők problémáival. Ennek érdekében páros hétfőkön 16 és 18 óra között a Tóvárosi Általános Iskolában, páratlan hétfőkön pedig a képviselői irodájában fogadja a körzetében lakókat.

Tovább...
 
Johny, a macskabagoly lett a diákok kedvence Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. december 03.

ImageNovember utolsó hétfőjén a Munkácsy Mihály Általános Iskolában Dr. Berkényi Tamás a Vadmadárkórház vezetője "Madármentés-lélekmentés" címmel tartott foglalkozást a 6. b osztály tanulóinak. Az állatorvos beszélt a madarakra leselkedő veszélyekről, a sérült madarak gyógyításáról, természetes élőhelyükre történő visszaengedésükről.

Tovább...
 
Mitől hatékony a mikrodermabrázió? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. december 02.

ImageLegutóbbi cikkünkben már elárultuk olvasóinknak, hogy miért hatásos a mikrodermabrázió. Az a kíméletes bőrcsiszolás, amely a pigmentfoltos, pattanásos, heges, fénykárosodott, ráncos, vagy fokozottan elszarusodott bőrűeknek tökéletes megoldást jelent. Most pedig azt mutatjuk be, hogy hogyan történik ez az eljárás.

Tovább...
 
Emléktáblát avattak a Vasvári Általános Iskolában Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. december 02.

Image50 évvel ezelőtt nyitotta meg kapuit Székesfehérváron a Vasvári Általános Iskola. Ezt ünnepelték meg ma délelőtt az intézmény dolgozói, diákjai, s a meghívott vendégek. A fél évszázados múltat egy gránitból készült emléktábla is jelzi mostantól, amelyet a város polgármestere, valamint az iskola igazgatója avatott fel a több száz jelenlévő előtt.

Tovább...
 
Schmitt: Tolerálni kell a migrációt Nyomtatás E-mail
Írta: hirado.hu-fidesz.hu   
2010. december 02.

ImageAz emberi jogok, köztük a nemzeti kisebbségek jogainak védelmét emelte ki az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet (EBESZ) megvalósításra váró vállalásai közül Schmitt Pál köztársasági elnök a szervezet Asztanában zajló csúcsértekezletén. A köztársasági elnök a Ma reggelben csütörtökön azt mondta: ennek a szervezetnek a legfontosabb célja a biztonság, egyik a katonai biztonság, a másik a politikai együttműködés, a harmadik pedig a migráció kérdésével kapcsolatos biztonság.

Tovább...
 
Kiosztották a Bursa Hungarica Ösztöndíjakat Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. december 02.

ImageÜnnepélyes keretek között adták át a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjait a Városháza nagytermében. A támogatásra 335 pályázat érkezett be, amelyből 249 bizonyult érvényesnek. A Humán Közszolgálati Szakbizottság az összes érvényes pályázatot támogatottnak nyilvánította. A Bursa Hungarica ösztöndíjakat olyan székesfehérvári, szociálisan hátrányos helyzetű diákok kaphatták meg, akik már felsőoktatási intézmény hallgatói, vagy felsőoktatási intézmények leendő hallgatói.

Tovább...
 
<< Első < Előző 1611 1612 1613 1614 1615 1616 1617 1618 1619 1620 Következő > Utolsó >>

Eredmények 17722 - 17732 / 20414